fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

„Sveiklapis“ – begalinėje pasirinkimų jūroje iškilusi sveikatos salelė – siekiantiems sveikai, prasmingai ir atsakingai gyventi. Mes jums parinkome geros kokybės, natūralius, ekologiškus, inovatyvius produktus. Dabar laukiame jūsų pasirinkimo – rugsėjo 14 d. kviečiame į mūsų pirmosios fizinės parduotuvės-salos „Sveiklapis “ atidarymą Vilniuje, „Outlet Park“, Verkių g. 29.

Maloniai lauksime visų mūsų esamų klientų ir dar tik smalsaujančių išbandyti mūsų produktus. Atidarymo proga rugsėjo 14-16 dienomis visus vaišinsime Kitokiais žaliaisiais kokteiliais, Gamtos bučinio sveikuoliškais batonėliais, Datulėmis su paslaptimi…

„Sveiklapio“ salelėje galėsite įsigyti ir ekologiško maisto, ir inovatyvių natūralių maisto papildų organizmui stiprinti ir jauninti. Jus pasitiks puikiai savo darbą išmananti komanda, pati išmėginusi daugelį produktų ir sveikatinimo būdų, patyrusi jų naudą bei efektyvumą; kasdien dalysis su jumis savo patirtimi, nemokamai konsultuos besidominčius sveika gyvensena ir mityba; padės apsispręsti renkantis sau tinkamus produktus; mielai padiskutuos su jumis apie naujausius mokslinių tyrimų rezultatus ar pasenusias sveikatos dogmas.

Tad nuo rugsėjo 14 d. lauksime jūsų „Sveiklapio“ salelėje ir dalysimės gėriu: iš gamtos – į jūsų delną.

Visą rugsėjo mėnesį visus mūsų produktus galėsite įsigyti 10 proc. pigiau!