fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

„Dynveo Berberinas“

  • Berberinas aktyvina medžiagų apykaitą.
  • Berberinas padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje, padidindamas jautrumą insulinui.
  • Berberinas pasižymi priešuždegiminiu, priešgrybeliniu poveikiu.
  • Berberinas yra vienas galingiausių maisto papildų lieknėjimui.

Berberinas HCL – tai alkaloidas, randamas daugelyje augalų. „Dynveo Berberinas“ yra ekstrahuotas iš paprastojo raugerškio (Berberis vulgaris), 98 proc. standartizuotas. Maisto papildų rinkoje tai yra aukščiausia berberino rūšis, jis yra išgrynintas (be augalų likučių), taip pat be priedų (pagalbinių medžiagų). Tai yra grynas berberinas vegetariškoje kapsulėje.
Berberinas reguliuoja žarnyno mikrofloros pusiausvyrą, pašalindamas blogąsias bakterijas ir palikdamas gerąsias. Jis naikina daugelį mikrobų, sukeliančių tokias ligas kaip šlapimo organų, ryklės ir gerklės uždegimai, sinusitai, parazitinės infekcijos. Berberinas veiksmingai kovoja su tokiomis bakterijomis kaip pseudomonas, salmonella, shigella, vibrio, taip pat streptokokus ir stafilokokus, kai kuriuos grybelius.

Rekomenduojama „Dynveo Berberino“ dozė: geriausias berberino poveikis pasiekiamas naudojant po 1 kapsulę 2 kartus per dieną prieš pat valgį arba valgio metu.

 

„Dynveo Ubikvinolis“

 „Dynveo Ubikvinolis“ yra rinkoje geriausias produktas, nes Kaneka Ubikvinol lengviausiai pasisavinama ir aktyviausia kofermento Q10 forma.

Kofermentas Q10 būna dviejų formų: ubikvinolio ir ubikvinono. Daugiau nei 90 proc. mūsų kūne esančio kofermento Q10 yra ubikvinolio pavidalu, tai yra bioaktyvioji kofermento Q10 forma, kuri maždaug 8 kartus geriau pasisavinama nei ubikvinonas.

 Ubikvinolio poveikis:

  • Dalyvauja gaminant ląstelių energiją.
  • Padeda palaikyti normalią širdies ir imuninės sistemos veiklą.
  • Saugo nuo nuovargio ir streso.
  • Stiprus antioksidantas.
  • Naudingas esant hipertenzijai.

Vartojimas: po 1 kapsulę per dieną valgio metu.

Kaneka Ubiquinol yra registruotasis Kaneka Corporation prekės ženklas.

Natūraliai kofermento Q10 mūsų organizmas gauna iš šių maisto produktų:

  • mėsos: kiaulienos, jautienos, vištienos;
  • kepenų;
  • inkstų;
  • skumbrės, sardinių.

Mažesni šio kofermento kiekiai yra špinatuose, žiediniuose kopūstuose, brokoliuose, žemės riešutuose.

„Dynveo Bromelainas“

 Bromelainas yra labai aktyvus fermentas

„Dynveo Bromelainas“ yra labiausiai koncentruotas fermentas maisto papildų rinkoje. Jo fermentinis aktyvumas yra standartizuotas ir kontroliuojamas, kad būtų ne mažesnis nei 5000 GDU/g.

Bromelainą „Dynveo“ laboratorija ekstrahuoja iš ananasų, auginamų ekologiniuose ūkiuose be pesticidų. Naudojamas labai sudėtingas koncentracijos būdas filtruojant, kad būtų išgaunami aktyviausi fermentai be jokių organinių tirpiklių. „Dynveo“ pasirinko vegetarinį kapsulės apvalkalą, kuris yra atsparus skrandžio rūgštims, be jokių cheminių medžiagų. Šios kapsulės yra sertifikuotos ir atitinka Europos BIO taisykles.

Bromelainas yra virškinimo fermentas, skaidantis baltymus. Jis padeda greičiau suvirškinti ir apsaugo nuo rūgimo procesų, kai valgomas mišrus –angliavandenių, riebalų, baltymų turintis maistas.

Bromelainas gali būti vartojamas esant edemoms. Mažina kraujo krešėjimą, pagerina veninę kraujotaką sergant venų uždegimais, hemorojumi. Jis taip pat yra natūralus antiuždegiminis preparatas, todėl kaip pagalbinė priemonė tinkamas sergant reumatoidiniu artritu ir kitomis uždegiminėmis ligomis.

Trumpai apie fermentus

 Enzimai (fermentai) yra būtini medžiagų apykaitai ir organizmo apsaugai.  Enzimus gamina beveik visi organai: nuo seilių liaukų iki tiesiosios žarnos. Ypač jų gausiai išskiria kasa. Natūralus enzimų šaltinis yra švieži vaisiai ir daržovės, nepasterizuotas pienas, žali kiaušiniai ir žalia mėsa. Enzimai sunaikinami aukštesnėje nei 45 laipsniai temperatūroje.  Dėl netinkamos mitybos virškinimui išeikvojamos enzimų atsargos ir jų nepakanka kūno audinių ir organų regeneracijai. Daugiau kaip prieš 50 metų austrų profesorius Maksas Wolfas sugebėjo išgryninti enzimus iš natūralių produktų, tokių kaip ananasas, papaja, veršelių kasa.
Enzimus galima vartoti dviem būdais: pirmasis, kai vartojami kartu su maistu, tada jie padeda suvirškinti maistą, antrasis, kai vartojami tarp valgymų,  t. y. valanda prieš valgį ir dvi valandos po valgio – tada jie nenaudojami virškinimui, o patenka tiesiai į kraują ir dalyvauja organizmo valyme: „suvirškina“ toksinus, žuvusias ląsteles, ląstelių irimo produktus. Enzimų dėka uždegimo židinyje greičiau suskaldomi suirę audiniai, todėl sumažėja uždegimo sukeltas patinimas, paraudimas, skausmas, infekcija neišplinta į gretimus audinius bei organus,  greičiau atsinaujina pažeistos ląstelės.

Fermentai (enzimai) gelbsti esant:

  • ūminėms ir lėtinėms uždegiminėms ligoms;
  • nosies, gerklės, ausų, kvėpavimo takų uždegimams (sinusitui, faringitui, laringitui, bronchitui);
  • šlapimo sistemos ir lyties organų susirgimams (cistitui, prostatitui, mastopatijai ir kt.);
  • sužeidimams, sumušimams, gydant žaizdas;
  • kraujagyslių ligoms (trombų susidarymas, venų uždegimas);
  • sąnarių, sausgyslių ir raumenų skausmams bei uždegimams (artrozei, artritui ir kt.);
  • tirpina surandėjusius audinius – visi randai sudaryti iš baltymų. Paprastai randai laikui bėgant tik didėja. Pagrindinė to priežastis – su amžiumi enzimų kiekis organizme mažėja, taigi fibrinas (pagrindinė randų sudedamoji dalis) išveša. Būtent dėl šios priežasties visos sklerozės atmainos (taip pat ir išsėtinė sklerozė) yra progresuojantys susirgimai. Reguliariai vartojami sisteminių proteolitinių enzimų papildai efektyviai tirpina ir pašalina išvešėjusius randų audinius.

„Dynveo Optimizuotas kurkuminas“

Kurkuminas yra natūrali medžiaga, išgaunama iš ciberžolės, turinti daugybę gerųjų savybių. Pirmiausia ji vartojama kaip priešuždegiminė priemonė, stiprus antioksidantas, sąnarių apsauga.

Kurkuminą organizmas prastai pasisavina, štai kodėl DYNVEO pasirinko patentuotą formulę „TurmiPure Gold®“ 

*„TurmiPure Gold®“ yra registruotas „Naturex Sa“ prekės ženklas.

Prancūzų laboratorijos DYNVEO „Optimizuotas kurkuminas“ – tai pati efektyviausia ir 100% natūrali formulė: grynas kurkuminas, įterptas į kietą lipido dalelę, be jokio emulsiklio.  Kiekvienoje 300 mg „TurmiPure Gold®“*optimizuoto kurkumino  kapsulėje yra 90 mg kurkuminoidų (įskaitant 69 mg gryno kurkumino), mikrokapsuliuotų į patentuotą vandenyje disperguojamąją matricą. Ši kurkumino forma yra biologiškai aktyvesnė už visus įprastus ciberžolės papildus.

DYNVEO kurkuminas biologiškai pasisavinamas 342 kartus geriau, nei kiti ciberžolės papildai. 90 mg gryno kurkumino kiekvienoje kapsulėje yra integruotas į lipofilinę patentuotą matricą. Lipofilinės matricos dėka kurkuminas daug lengviau įsiskverbia į kraujo sistemą ir specifinius audinius laisvo kurkumino pavidalu. Laisvas kurkuminas yra daugiausiai naudos organizmui teikianti kurkumino forma. Kadangi jis geriau pasisavinamas, galima vartoti mažesnes dozes, o naudos gauti daugiau.

Skirtingai nuo ciberžolės miltelių, kurių dideli kiekiai gali būti toksiški inkstams dėl juose esančių oksalatų (20 mg/g), „Dynveo kurkuminas“ tinka net esant inkstų uždegimams, nes išgrynintoje kurkumino formulėje yra labai mažai oksalato (0,3 mg/g).

Vartojimas: po 1 kapsulę per dieną užgeriant vandeniu.

 

„Dynveo Kvercetinas“

 Tai labai koncentruotas, geriausiai pasisavinamas kvercetinas.

Kvercetinas yra stiprus antioksidantas, priklausantis flavonoidų šeimai. Flavonoidai, tai medžiagos, atsakingos už vaisių, daržovių, gėlių raudoną spalvą, pvz., obuolių, raudonųjų svogūnų, kopūstų ir t. t.

Flavonoidai rekomenduojami, kai organizmą reikia aprūpinti energija, nuo psichinio ir fizinio išsekimo.

Daržovės ir vaisiai, iš kurių išgaunamas kvercetinas, jo turi labai mažai, tad norint gauti didesnę jo teikiamą naudą, tenka vartoti maisto papildą.

„Dynveo“ laboratorija gamina bevandenį kvercetiną natūralia forma (iš japoninių soforų), gryniauią rinkoje – 99 proc.

Kvercetino poveikis:

  • antioksidantinis
  • antihistamininis
  • priešuždegiminis
  • apsaugo nuo širdies ir kraujagyslių veiklos sutrikimų
  • teigiamai veikia vyrų prostatą

 Vartojimas: po 1 kapsulę du kartus per dieną valgio metu.

 

„Dynveo ekologiškas inkaruotis“

 Standartizuotas ekologiškas inkaruotis turi mažiausiai 40 proc. harpagozidų.

Inkaruotis (Harphagophytum procumbens) yra augalas, kurio naudą sveikatai pripažįsta Europos maisto saugos tarnyba (EFSA). Moksliniais tyrimais įrodyta, jog šio augalo ekstraktas gali pašalinti sąnarių skausmus, išlaikyti jų judrumą ir ir lankstumą, pagerinti sąnarių funkcionalumą. Jis tinka esant reumatui, osteoartritui, tendinitui (sausgyslių uždegimui).

„Dynveo ekologiškas inkaruotis“ yra koncentruotas ekstraktas: keliuose kilogramuose šio augalo miltelių yra vienas kilogramas ekstrakto. Džiovinama vakuume, siekiant išlaikyti reikiamą harpagozidų kiekį, kuris kruopščiai kontroliuojamas.

„Dynveo ekologiškas inkaruotis“ yra 100 proc. sertifikuotas organinis ekstraktas, be pesticidų ir tirpiklių likučių, be jokių papildomų priedų vegetariškoje kapsulėje.

Gerti po vieną kapsulę per dieną, gausiai užgeriant vandeniu.

 

„Dynveo Magnio bisglicinatas“

  • Magnis garantuoja ramų miegą.
  • Magnis dalyvauja kolageno, glutationo ir kreatino sintezėje.

 Magnio bisglicinatas yra geriausia šiuolaikinė magnio forma. Biologiškai optimaliai organizmo pasisavinama forma yra chelatinis magnio bisglicinatas: tai magnio atomas, susietas su dviem glicino molekulėmis.
„Dynveo Magnio bisglicinatas“ pagamintas bendradarbiaujant su pasauline chelatų gamintoja Amerikos kompanija „Albion Minerals“. Tai garantija, kad turime šimtaprocentinį chelatinį magnį.

Magnis padeda palaikyti:

  • normalią nervų sistemos funkciją;
  • elektrolitų balansą;
  • normalią raumenų funkciją;
  • normalią baltymų sintezę;
  • normalią energijos apykaitą.

Rekomenduojama dozė: 1 dozavimo šaukštas su vandeniu ar sultimis 1 kartą per dieną.

„Dynveo Resveratrolis“

 Resveratrolis yra vienas stipriausių gamtinių antioksidantų, apsaugančių kraujagysles ir širdį nuo oksidacinės pažaidos, garantuojančių ilgaamžiškumą.

 „Dynveo“ laboratorija gamina gryną trans-resveratrolį – tai lengviausiai organizmo pasisavinama forma.

 Resveratrolis mikronizuojamas, tad jo pasisavinimas padidėja beveik 80 proc. Mikronizacija leidžia nenaudoti polisorbato ir sočiųjų riebalų rūgščių.

Vartojimas: po 1 kapsulę per dieną valgio metu.

Resveratrolis – tai biologiškai veikli medžiaga, priklausanti fitoaleksinams. Ją gamina pats augalas, ir šios medžiagos augale daugėja, kai jį veikia stresinės aplinkos sąlygos: šaltis, karštis, grybelinė, virusinė ir bakterinė infekcijos, ultravioletiniai ar radioaktyvieji spinduliai. Resveratrolis ekstrahuojamas iš plačialapės rūgties – HU Zang – šaknies, kuri auga Himalajų kalnuose. Rytų medicinoje ši medžiaga vartojama daugiau nei 2 tūkst. metų organizmui atjauninti, imunitetui stiprinti, šlakams iš organizmo šalinti, cholesteroliui mažinti, taip pat vėžio profilaktikai, odos ir plaučių ligų profilaktikai.

Resveratrolis slopina gripo virusą, žmogaus imunodeficito virusą, herpeso virusą. Jis slopina viruso DNR (dezoksiribonukleino rūgšties) gamybą, per pirmąsias užsikrėtimo valandas skatina makrofagų, t.y. ląstelių, kovojančių su infekcija, atsiradimą ir tarsi sudaro barjerą virusui plisti. Todėl prieš gripo epidemiją ir epidemijos metu ši medžiaga tikrai efektyvi ir padeda mūsų organizmui kovoti su virusine infekcija.

 

„Dynveo Pterostilbenas“

Pterostilbenas randamas mažais kiekiais augaluose. Kitaip dar jis vadinamas resveratrolio pusbroliu: molekulės struktūra yra labai panaši, bet turi metilo grupes. Organizmas jį dar lengviau pasisavina.

 Paskutiniai tyrimai rodo, kad pterostilbeno poveikis gali būti netgi geresnis nei resveratrolio siekiant kovoti su senėjimo procesais. Mes siūlome šiuos du preparatus vartoti paeiliui.

„Dynveo“ laboratorija pterostilbeną išgauna iš koralmedžio (Pterocarpus marsupium).

 Pterostilbeno nauda:

  • Antioksidantas, priešuždegiminis;
  • Gali padėti reguliuoti ir stabilizuoti cukraus kiekį / kraujo spaudimą; turi įtakos cholesterolio ir lipidų kiekiui kraujyje;
  • Padeda atsinaujinti smegenų ląstelėms, atkurti smegenų funkciją;
  • Skatina ilgaamžiškumą: gali lėtinti senėjimą ir skatinti gijimą.

Parengta pagal dynveo.fr, santescience.fr