fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

Artėjanti sveikatos revoliucija veikia pasaulinę medicinos praktiką. Nauja mąstysena apie sveikatą prasideda suvokus, kad žmonės – gamtos dalis, ir sveikatą išsaugoti gali tik su ja sutardami.

Japonų medicinos mokslų daktaras Hiromi Shinya knygoje „Jaunystės fermentas. Stabdykite senėjimą, Atjauninkite ląsteles, Atkurkite savo energiją“ labai suprantamai išaiškina, kodėl dabarties žmones vargina prasta sveikata, lėtinis nuovargis ir senkanti energija – kitaip tariant, silpstančios gyvybinės jėgos. Mes esame savo pačių klestėjimo aukos, nes valgome per daug ir per dažnai. Išsivysčius įpročiui nuolatos sotintis, atimame iš savęs galimybę aktyvinti organizmo atsinaujinimo fermentus ir ląstelių atliekų perdirbimą. Mums nuolat kartojama, ką ir kiek turėtume valgyti, kad gyventume sveikai. Bet ar klausome šių nurodymų? Ar mokomės, ko turėtume nevalgyti, kad išvalytume ląsteles ir atgaivintume organizmą?
H. Shinya pateikia ir paaiškina septynias auksines puikios sveikatos taisykles:
• Tinkama dieta
• Geras vanduo
• Reguliarus tuštinimasis
• Saikinga mankšta
• Pakankamas poilsis
• Kvėpavimas ir meditacija
• Džiaugsmas ir meilė

Medikas  paaiškina, kas nutinka mūsų organizmui, kai sutrinka medžiagų šalinimo procesai mūsų ląstelėse. Baisiausias mus dėl to ištinkantis baubas yra vėžys, kuris minta ląstelėse susikaupusiomis šiukšlėmis. Didžioji šiukšlių dalis –  beverčiai baltymai. Sutrikus jų skaidymui ir šalinimui,  baltymai sukelia įvairių ligų, tarp jų – ir vėžį. Nuo to mus išgelbėti gali fermentai, arba enzimai.

Enzimai pagreitina ir valdo visus organizme vykstančius gyvybiškai svarbius procesus. Mūsų kūne darbuojasi tūkstančiai įvairiausių enzimų – jie padeda atsinaujinti pasenusioms ir susidėvėjusioms ląstelėms, maistui virsti energija, žaizdoms greičiau gyti, saugo mus nuo ligas sukeliančių mikroorganizmų, „nukenksmina“ jam svetimas medžiagas ir aktyvina imuninę  sistemą. Tačiau kartais šiems visiems darbams nuveikti enzimų organizme ima nebepakakti.

Anksčiau manyta, kad pats organizmas sugeba pasigaminti pakankamai enzimų. Tačiau paaiškėjo, kad taip nėra. Šiuolaikinis gyvenimo tempas, ilgalaikis stresas, užsitęsęs nuovargis ir miego trūkumas, lėtinės ligos, didelis aplinkos užterštumas, per mažai šviežių daržovių ir vaisių), ilgalaikis vaistų vartojimas, žalingi įpročiai, organizmo senėjimas – visa tai didina metabolinių enzimų poreikį. Dėl to jų reikia daug daugiau nei mūsų organizmas pajėgus pagaminti. Normaliai gyvybinei veiklai būtina, kad visi enzimai organizme dalyvautų reikiamu kiekiu. Enzimų trūkumas ir organizme nuolat vykstantys uždegimo procesai yra vieni iš pagrindinių senėjimo priežasčių.

Fermentai, arba enzimai, – tai baltyminė medžiaga, reguliuojanti organizme vykstančius medžiagų apykaitos procesus, gebanti juos paspartinti tūkstančius kartų. Be enzimų šie procesai nevyktų arba vyktų taip lėtai, kad organizmas negalėtų egzistuoti. Enzimai išgryninami iš natūralių produktų. Pavyzdžiui, fermentas bromelainas yra išgaunamas iš ananasų.

Enzimai yra vieni pagrindinių mūsų organizmo junginių, kurie reguliuoja naujų medžiagų susidarymo ir skilimo bei energijos išskyrimo procesus. Kad būtume energingi, organizme turi gyventi pakankamas kiekis aktyvių enzimų. Medicinos mokslų daktaras H. Shinya enzimus vadina jaunystės fermentais. Pasak jo, visos organizme vykstančios funkcijos priklauso nuo fermentų, nes jie yra visų organizme vykstančių reakcijų tarpininkai. Beveik visose ląstelių vidaus reakcijose dalyvauja fermentai, joms reikia fermentų, kad būtų galima palaikyti gyvybę. Žmonės gimsta turėdami tam tikrą kiekį fermentų organizme, tačiau netinkamas gyvenimo būdas, stresas, nesuderinta mityba išbalansuoja organizmą. Todėl nebelieka fermentų kitų reakcijų reikmėms. Ypač fermentų poreikis padidėja organizmui kovojant su liga.

Viena iš sudėtinių enzimų terapijos dalių yra bromelainas, kuris išgaunamas iš ananaso. Bromelainas  „suvirškina“ audinių irimo produktus ir dalyvauja juos šalinant.  Dėl šios priežasties enzimų terapija naudojama kaip pagalbinė priemonė ne tik onkologijoje, bet ir gydant traumas.  Uždegimo metu bromelainas ardo uždegimo sukėlėjus. Tad pažeidimo vietose nyksta susikaupusių baltymų nuosėdos, ardomi mikrotrombai, gerėja mikrocirkuliacija, mažėja patinimas, skatinama pažeistų audinių regeneracija. Taip pagreitinama natūrali uždegimo eiga ne jį slopinant, o veikiant pačią uždegimo priežastį.

Kada enzimų terapija rekomenduotina sergant onkologinėmis ligomis? Enzimų terapija – tai papildoma pagalba sergantiesiems vėžiu. Ši terapija skirta ne navikui sunaikinti, jokiu būdu ne vėžiui gydyti, kaip mano daugelis, bet sergančiojo gyvenimo kokybei pagerinti, ypač chemoterapijos, spindulinio gydymo metu.

Bromelaino poveikį onkologiniams ligoniams yra aprašęs fitoterapeutas Juozas Ruolia knygoje „Septynios galimybės. Kaip saugotis vėžio pasikartojimo“. Pasak fitoterapeuto, bromelainas aptinka pasislėpusią vėžinę G3 ląstelę ir ją „atiduoda“ imunitetui. Dėl savo veiksmingumo, saugumo, šalutinio poveikio neturėjimo šis enzimas pelnė pacientų pripažinimą kaip rimta fitoterapinė pagalba.

Enzimų terapija rekomenduojama ir sergant kitomis ligomis, pvz., gydant traumas, uždegimus.

Enzimai pasižymi šiais poveikiais:

  • neutralizuoja uždegimines medžiagas;
  • stimuliuoja imuninę sistemą ir pagreitina natūralią uždegimo eigą;
  • padeda greičiau atsinaujinti pažeistoms ląstelėms;
  • gerina kraujotaką ir audinių aprūpinimą deguonimi;
  • mažina skausmą ir patinimą;
  • pagerina antibiotikų poveikį, todėl sparčiau sveikstama.

Puiku, jeigu jūsų kasdienė mityba praturtinta žalumynų: daržovių, ypač lapinių, vaisių, ananasų, papajų… Bet jeigu kasdien nesuvalgote bent griežinėlio ananaso, reikėtų pasirinkti tinkamus maisto papildus. Mes išbandėme prancūzų laboratorijos DYNVEO BROMELAINĄ.

Prancūzų laboratorijos DYNVEO sukurtas grynas BROMELAINAS yra labiausiai koncentruotas bromelainas maisto papildų rinkoje. Jo fermentinis aktyvumas yra standartizuotas ir kontroliuojamas daugiau kaip 5000 ŽSV/g (želatinos skaidymo vienetų) 3 kapsulėse. DYNVEO bromelainas išgaunamas iš ekologiškų ananasų. Koncentracijai pasiekti naudojama sudėtinga filtravimo sistema. 

Parengta pagal Hiromi Shinya. Jaunystės fermentas. Stabdykite senėjimą, Atjauninkite ląsteles, Atkurkite savo energiją,

Juozas Ruolia. Septynios galimybės. Kaip saugotis vėžio pasikartojimo

dynveo.fr