fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

Antarkties vandenyse gyvenančių vėžiagyvių krilių taukai vertingumu varžosi su pasaulyje pripažintais alyvuogių, migdolų, kokosų aliejais ir yra pagrindinis žuvų taukų varžovas. Keletas priežasčių, kodėl taip yra:

1. Krilių taukuose gausu omega-3, omega-6, omega-9 riebiųjų rūgščių, būtinų mūsų organizmui. Jų galime gauti iš žuvies, tačiau ne visi kasdien valgome žuvį, o juolab nesame tikri, kad ji neužteršta. Krilių taukų sudėtyje esantys fosfolipidai padeda įsisavinti daugiau jame esančių riebiųjų rūgščių. Šie taukai unikalūs tuo, kad omega riebalų rūgštys jungiasi su fosfolipidais, kurie formuoja mūsų kūno ląstelių membranų struktūrinį pagrindą. Mūsų kūnas atpažįsta krilių taukus ir juos įsisavina. Dėl šios priežasties krilių taukų vartojama dozė yra mažesnė nei žuvų taukų, tačiau efektas yra daug didesnis.

2. Krilis yra saugus ir netoksiškas. Jis minta mikroskopiniais dumbliais, kurie gamina omega-3 riebalų rūgštis, todėl patys kriliai yra laikomi vienu iš geriausių, veiksmingiausių ir prieinamiausių omega-3 riebalų rūgščių šaltinių, iš kurių gaminami krilių taukai. Teigiama, jog krilių taukai yra mažiau užteršti gyvsidabriu ir toksinais nei žuvis, nes kriliai žvejojami švariuose Antarkties vandenyse, todėl nekaupia savyje toksinių medžiagų, cheminių teršalų ir sunkiųjų metalų.

3. Krilių taukai stimuliuoja imunitetą ir palaiko ląstelių sveikatą, nes padeda joms kovoti su laisvaisiais radikalais. Juose antioksidantų yra bent 47 kartus daugiau nei žuvų taukuose. Krilių taukų omega-3 rūgštyse gausu astaksantino, kuris vienas stipriausių natūralių antioksidantų. Astaksantinas yra raudonasis pigmentas, randamas kriliuose. Tai vienas stipriausių antioksidantų, padedančių organizmui kovoti su laisvaisiais radikalais. Laisvieji radikalai sukelia įvairius negalavimus bei greitina senėjimo procesą. Todėl astaksantinas vertinamas ir kaip senėjimą stabdanti veiklioji medžiaga.

4. Krilių taukai šiuo metu yra vieni iš geriausių natūralios kilmės produktų, galinčių padėti palaikyti gerojo cholesterolio kiekį normos ribose ir padėti moterims išlaikyti hormonų pusiausvyrą, todėl gali sumažinti menstruacijų sukeliamus nemalonius pojūčius – tinimą, nervingumą, nerimą.

5. Krilių taukai padeda gerinti sąnarių būklę ir padeda išsaugoti jų lankstumą, maitina ląstelių membranas, padeda gerinti smegenų funkciją bei atmintį, palaikyti gerą nervų sistemos bei širdies veiklos funkcionavimą, gerina kraujagyslių būklę, gali sumažinti uždegiminius procesus, turi vitamino E, A, D, būtinų mūsų odai, regėjimui bei kaulams stiprinti.

6. Nuo vaikystės dažną iš mūsų persekioja žuvų taukų kvapas ir skonis, kai kuriuos net supykinantis. Krilių taukai, priešingai nei žuvų taukai, nėra nemalonaus skonio ir kvapo, tad jį gali vartoti visi: tiek suaugusieji, tiek vaikai, tiek jautrūs kvapams ir skoniams.

Kodėl patariame rinktis DYNVEO KRILIŲ TAUKUS:

  1. Neptūno Krilių Taukai (NKO) tai aukščiausios klasės prekės ženklas, pirmasis pasaulyje įsipareigojęs išsaugoti Antarkties jūrų gyvuosius išteklius.
  2. Šie taukai išgaunami novatorišku šaltuoju ekstrakcijos būdu.
  3. NKO taukų antioksidacinė vertė yra: 300 kartų didesnė nei vitaminų A ir E, 48 kartus didesnė nei žuvų taukų, 34 kartus didesnė nei kofermento Q10.

Parengta pagal dynveo.fr