fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

„Dynveo“, įsteigta 2010 m. Prancūzijos pietuose, yra inovatyvi maisto papildų laboratorija, kurios specializacija patys gryniausi ir natūraliausi produktai maisto papildų rinkoje. „Dynveo“ komandą sudaro mitybos ir sveikatos specialistai. Taikant „žalius“, ekologiškus ir sveikatai palankius metodus, išskiriamos ir panaudojamos pačios aktyviausios augalų savybės. Laboratorijos specialistai, naudodami visą gamtos teikiamą galią, sukūrė šimtaprocentinius natūralius antioksidantus ir antisenatvinius produktus. Kadangi pirmiausia patys esame savo produkto vartotojai, kontroliuojame visą gamybos grandinę. Produktai kuriami siekiant didžiausio aktyvaus ingrediento efektyvumo.

Visi maisto papildai gaminami tik mūsų laboratorijoje, laikantis visų standartų. „Dynveo“ skiriasi nuo konkurentų tuo, kad savo klientams siūlo tik pačios aukščiausios kokybės produktus. Mūsų laboratorija turi „Bureu Veritas“ (Quality France) sertifikatą.

„Dynveo“ įkūrėjas Tomas Andre yra aistringas biocheminių procesų ir lastelių senėjimo tyrinėtojas. Todėl investuojame į projektus, orientuotus į mokslinius tyrimus ir išradimus bei praktinius pritaikymus. Būtent dėl to bendradarbiaujame su Strasbūro farmacijos universitetu.

Mūsų produktuose nėra sintetinių priedų, sunkiųjų metalų ir pesticidų, GMO, dažiklių (titano dioksido), konservantų, mielių, pieno produktų, gliuteno. Kapsulės yra tik augalinės kilmės, kad liktume ištikimi mūsų produkto natūralumui ir tyrumui. Dauguma mūsų papildų yra ekologiški, nors ne visada paprastaenklinti produktą ekologiška etikete.

Mes siekiame, kad veikliųjų medžiagų koncentracija maisto papilduose būtų optimali ir maksimaliai naudinga sveikatai. Naudojame aukščiausius kokybės standartus, pvz., USP klasė ir kt. Maisto papildų pakuotėms nenaudojame aliuminio ir kitų sveikatai kenksmingų medžiagų.

Mus supančios aplinkos išsaugojimas labai svarbi šių laikų problema. Juk gamtos dėka „Dynveo“ kuria ir gamina natūralius produktus, kurie yra revoliucija sveikatos apsaugos ir žmogaus gerovės srityje. Todėl mūsų pareiga išsaugoti gamtą. Štai kodėl siuntoms mes naudojame minimalią pakuotę.